تبلیغات
دانش اموز - 10راه حل مفید برای کمتر کردن خطر ابتلا به سرطان
اموزش عربی .نمونه سوال . و.....

10راه حل مفید برای کمتر کردن خطر ابتلا به سرطان

یکشنبه 6 اسفند 1391 11:55 ب.ظ

نویسنده : دهقان
10راه حل مفید برای کمتر کردن خطر ابتلا به سرطان

پرهیز از غذاهای چرب خوردن غذاهای چرب نه تنها شما را چاق می کند بلکه خطر ابتلا به سرطان را نیز در شما افزایش می دهد .

خوردن اسفناج – کسانی که از این سبزی پر خاصیت استفاده می کنند کمتر از سایرین به سرطان مبتلا می شوند.

شاتوت بیشتر بخورید – این میوه دارای یک آنتی اکسیدان بسیار قوی است که با انواع سرطان مبارزه می کند.

امگا ۳ مصرف کنید – تا آنجایی که می توانید مواد غذایی سرشاز از امگا ۳ مثل قزل آلا و ماهی های دیگر مصرف کنید تا خطر ابتلا به سرطان در شما کاهش یابد .

غلات سبوس دار مصرف کنید – مصرف غلات سبوسدار که سرشار از فیبر هستند به لاغر شدن و همینطور کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک می کنند.

مصرف مواد غذایی دارای ویتامین D مواد غذایی سرشار از ویتامین D مثل شیر کم چرب ، مواد شیمیایی که باعث بروز سرطان می شوند را از بین می برند.

زرده تخم مرغ – تحقیقی که در سال ۲۰۰۹ انجام شد نشان داد که زرده تخم مرغ حاوی ماده ای با نام کولین است و خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش می دهد .

نوشیدن چای گرم – نوشیدن ۲ تا ۶ فنجان چای سبز گرم در طول روز ، به پیشگیری از سرطان پوست کمک می کند و پیر شدن را به تعویق می اندازد.

خوردن میوه ها و سبزیجات تحقیقات نشان داده است افرادی که میوه و سبزیجات بیشتری مصرف می کنند ۷۰ درصد کمتر از سایرین به سرطان دستگاه گوارش مبتلا می شوند.

مترجم: فرشته مشاور




دیدگاه ها : نظرات
آخرین ویرایش: - -